Kunskapsakademin-uppdragsredovisning.

Dottern går i klass7 på kunskapsakademin. En ny skola.
De jobbar uppdragsbaserat.
Deras första uppdrag, basen i SO ämnet, fick de från Baltic Hotell i stan som ville veta mer om byggnaderna och kvarteret där hotellet ligger idag. Tidsepoken runt branden var utgången eftersom allt innan var trähus.
Idag presenterades resultatet av åk7 och 8:s arbete för föräldrarna och i morgon kommer de från Hotellet och tar emot resultatet.
De var 9 olika presentationer i olika former. 
Bildspel, fotoutställning, modell, tidningsklipp och brochyrer. Vi fick även ta del av åk6 uppdrag som var från MittSverige Vatten och handlade om vatten. Där var det film, spel och serier bla.
Eleverna har själva valt sätt hur de ville presentera sitt arbete.
Kul och intressant.
Efter novemberlovet kommer nästa uppdrag som har sin bas i NO ämnet. Spännande.

Kommentarer
Postat av: sigrid

hejsan!



Jag är en student på mittuniversitet som gör en liten undersökning om den nya friskolan kunskapsakademin. Skolan är ju väldigt ny och det skulle vara intressant att höra vad du som föräldrer till ett barn som går där tycker! Det låter ju i inlägget som att du är positivt inställd. Har du några du känner som inte är lika positiva i klassen eller har du hört klagomål ifrån andra håll? Även negativa synpunkter är bra att ha. Jag ska även försöka hitta dig på facebook eller kolla upp mitt telefonnummet. Har deadline imorgon nämligen. med vänlig hälsning sigrid

2009-11-11 @ 12:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0