forts. Spindeln i nätet

Spindeln
Jo då funderar ni väl, varför kör du inte själv då.. eller åker på sjukhuset med ungen själv osv.
Jag vet att det finns en massa som tycker en massa men så här är det.

Idag, är jag sjukskriven äter smärtstillande och är trött...Orkar därför inte skjutsa. fick i morse åka med bilen till verkstade eftersom mannen inte fick någon tid till det igår. Så nu ska jag snart hämta bilen igen, när de ringer. Jag ska samtidigt laga mat till de andra två barnen, och troligen hämta sonen "där" där jag inte vet vart det är... Dessutom är det öppet hus på gymnasieskolor som sonen måste kolla på( typ nästan samtidigt). Och mannen är så lägligt i Göteborg.

Vad gäller besöka sjukhuset med barnen är det så enkelt att: Jag svimmar. (dvs ingen bra mamma att ha med dit)

Och så är vi två föräldrar.
Om han åker på sjukhus och tandläkare med barnen, vi delar på samtalen på skolorna (nu för tiden, innan bara jag). Det är vår deal, sedan sköter jag allt praktiskt och då menar jag ALLT med betalning av räkningar, ringande om försäkringar, elavtal mm mm mm... så en bra deal.
Men det vore ju trevligt om han komihåg det som ligger på honom.

Kommentarer
Postat av: Asa Eden

Jag tror karlar ar likadana i hela varlden. Suck!

Ibland blir man helt enkelt TOKIG pa dem och ibland kan de vara guds gava till oss kvinnor. Mauro hittar inte ens strumporna i strumpladan, tappar bort ditten o datten, glommer nycklar, solbrillor och "allt" som inte har med jobbet o gymet att gora. Haromdagen fragade han om vi hade batterier hemma - jag forklarade noggrant i vilken lada de lag - varpa han oppnade "letade" - INGA batterier - jag oppnade, lyfte pa EN sak och VIPS dar lag de! Na, hur hittade du dom?! fragade han. ;)

2009-04-21 @ 18:52:13
URL: http://silvia.blogg.se/
Postat av: Katarina

Åsa: Ja nycklar!!! det vågar jag nästan inte tänka på. tror att ALLA som känner mannen här vet att han och nycklar går bara inte ihop.

2009-04-21 @ 19:43:48
URL: http://njutavlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0